Bremau english

Ripsipidennyksen jälkeisten 24 tunnin aikana pitää olla varovainen, jotta ripsiiima ehtii kuivua kunnolla. Tuolloin pannassa ovat suihku, sauna, kova hikoilu, vatsallaan nukkuminen ja ripsien yletön koskettelu.


Silmiä ei saa pestä öljypohjaisilla meikinpoistotuotteilla. Pumpuli ja vanulaput saattavat tarttua kiinni pidennysten kiinnityskohtaan, joten meikkiä ei kannata puhdistaa niiden avulla. Öljytöntä ja vesiliukoista ripsiväriä voi käyttää. Pidennetyistä ripsistä tulee kuitenkin niin pitkät ja tuuheat, että yleensä ei ripsiväriä tarvita. Suihkun jälkeen painele kevyesti ripset kuiviksi pyyhkeellä. Vältä silmien hieromista. Harjaa ripsiharjalla ripset oikeaan asentoon suihkun jälkeen ja aamuisin. Ohjeita noudattamalla pidennät ripsipidennystesi ikää :) Ota yhteyttä ripsipidennysten ammattilaiseesi kaikissa kysymyksissäsi!

Tietoa Bremau Beauty -ripsipidennyksistä:

Irtoripset on valmistettu synteettisestä kuidusta, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita silmiisi tai iholle. Keinoripset ovat kevyet, luonnollisen näköiset ja tuntuiset. Ripset säilyttävät kaarevuutensa huoltovälistä toiseen. Ripset eivät suoristu haastavissakaan olosuhteissa – saunassa, uimassa tai helteessä. Keinoripsen pinnoitus auttaa ripseä kiinnittymään tiukasti omaan ripseesi.
Ripsiliiman koostumus säilyttää liimasauman kestävyyden jopa 5-6vkoa. Ripsientekijäsi käyttää myös aitoja Swarovskin kristalleja ripsikoristeina. Tuotantoprossessimme noudattavat tiukkoja laatuvaatimuksia.

Bremau Beautyn kaikki ripsipidennystuotteet on tarkoitettu juuri Sinulle, laatutietoinen nainen :)

Lisätietoa: info@bremaubeauty.fi

Your shopping cart is empty